Kommentarer
Postat av: Katten Puts
Hahahaha!!! Det där var riktigt roligt. Babar skulle lugnt kunna göra samma sak!
Postat av: Brunöga
Hmf! Mjölk plus choklad = Mjölkchoklad så detså! ;P
MJÖLKCHOKLADPAJ:
pajdeg:
3 dl vetemjöl
2 msk strösocker
150 gr smör
1 ägg
(1 apelsin rivet skal)
Fyllning:
300 g mjölkchoklad
2 ägg
4 äggulor
1/2 dl strösocker
Gör pajdegen o tryck ut i pajformen. Förgrädda pajskalet i ca 10 min i 200 gr.
Fyllning smält chokladen. Vispa ägg, äggulor och socker poröst. Blanda ner den smälta chokladen lite i taget. Häll fyllningen i det förgräddade pajskalet. grädda i ca 15 min.
Fyllningen stelnar ytterligare när pajen kallnar. Låt pajen svalna och garnera med mörk choklad och lättvispad grädde ev hallon till!
Postat av: kristus
Ha ha fanns en viss risk för lös paj kan jag tänka! Men om du smular ned lite rostat bröd och marmelad kanske den stabbar till sig?