lortmaja

Vandrande tankar

Publicerad 2013-01-05 12:54:00 i Allmänt,

Äter en hemskt sen frukost och känner rastlösheten åka slalom i kroppen. Kanske är det energin som återvänt, för det känns som att kroppen håller på att ladda upp för någonting, men jag har själv inte fått veta till vad? Den kanske håller på att ta över mig? Kanske börjar den springa åt ett annat håll när jag är på väg ut med soporna? Kanske går den med bestämda steg mot en för mig okänd destination, genom snårig skog och snövall flera mil bort? Man vet aldrig! 
 
Nä, men kors i taket! Nu börjar grannen ovanför spika i någonting. Igen. Halleluja. Lider hen av någon slags tvångstankesjukdom eller aggressionsutbrott som bidrar till detta spikande i tid och otid?  Kanske skulle jag sticka ett brev i brevinkastet och lite subtilt tipsa om att det finns en snickarbod här i kvartert, dit hen kan ta sina hammarsugna händer och dra i en riktigt stor spik. Vi får se.
 
Dagens tips: Bletchley Circle på Svt play. Jag är inte alls något fan av spänning på TV, men den här serien på tre delar fångade mig. Coolt med kvinnor som lyfts fram som hjältar, på ett ganska så okonventionellt sätt, med dagens fimmått mätta. Inga superkrafter, inga objektifierade kroppar, bara skarpa hjärnor, bra skådisar och en bra story!
 
Är lite ovant att vara själv nu igen, efter över en veckas sällskap av T. Får se vad dagen har i sitt sköte, som han skulle säga. Nu ska jag i alla fall sätta igång med att sandpappra kistan som senare ska målas. Ha en fin lördag, vänner!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela