lortmaja

Regn ute men sol inne!

Publicerad 2014-05-09 10:43:00 i Allmänt,

 
Såhär ser mina morgnar ut. Går upp lite efter T, äter frukost framför Nyhetsmorgon och ser om nyheterna ungefär fem gånger, innan jag lessnar och reser mig upp från soffan. Gör mig iordning, så att jag inte går omkring i pyjamas hela dagarna. Sedan kollar jag de vanliga bloggarna, kanske skriver ett inlägg själv och... Sedan vet jag inte vad jag gör med tiden. Tar en promenad så att min hals får frisk luft. Kanske är det såhär pensionärer har det? Att dagarna går och man sysselsätter sig och tycker att dagen blir stressig om det är fler än två saker inplanerade. Haha.
 
Igår var jag och mitt språkrör och älskvärda sambo T, hos specialisten, som var otroligt engagerad och kunnig inom området öron, näsa, hals, vilka tydligen hänger ihop mer än vad man tror. För det visade sig att mina stämbandsproblem hänger ihop med min torra, trånga näsa. Specialisten, ja det var en äldre man.., körde först upp tre långa tops i vardera näsborre för att bedöva. Av T:s min att döma, måste jag ha sett ut som en noshörning, som satt där på britsen. Sedan gick läkaren ner med en kamera genom näsan och ner i halsen. Exalterad ropade han till T: "Kom vill du kolla? Kom få du se!" och så fick även T titta ner i linsen på mina stämband när jag sa "iiii" och "ääää". 
Därefter tittade han i min näsa med kameran - lika exalterad nu som med halsen, ropade han till sig T, som då fick titta in i min näsa genom kameran, medan läkaren förklarade för honom vad allting var "titta, där ser du näsvingen..." och "ser du det torra där...?" Ja, det var romantik på hög nivå! Slutligen undersökte han även mina öron och konstaterade att mina trumhinnor var väldigt fina. Inte så ofta jag får den komplimangen!
 
Nu är prover skickade och jag har fått olika nässprejer, som jag ska använda och se om det händer något med både min näsa och min torra hals. Även om jag fortfarande ha samma problem med min torra, irriterade hals, känns det fantastiskt skönt att jag vare sig har inflammation eller knutor på stämbanden. På tisdag ska läkaren ringa igen och då ser vi vad proverna visar. Håll tummarna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela